Vi To Eiendomsservice AS logo

Betongsaging & Kjerneboring

Har du behov for betongsaging i vegger, gulv eller tak? Eller kanskje du trenger kjærneboring for å legge ventilasjon, rør eller elektrisitet? Vi kan hjelpe deg med begge deler!

Vi utfører profesjonell betongsaging og kjærneboring av høy kvalitet. Våre erfarne fagfolk bruker avansert utstyr og teknologi for å sikre nøyaktighet og presisjon i arbeidet. Vi kan utføre betongsaging i forskjellige størrelser og tykkelser, og tilpasser oss etter dine spesifikke behov og ønsker.

Kjærneboring er en effektiv og presis metode for å legge ventilasjon, rør eller elektrisitet i betongkonstruksjoner. Vi har mange størrelser av kjærnebor opp til Ø500, slik at vi kan utføre arbeidet på en effektiv måte og tilpasse oss etter dine spesifikke krav.

Kontakt oss i dag for å avtale en befaring og for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med betongsaging og kjærneboring. Vi vil sørge for at arbeidet blir utført på en trygg og effektiv måte, slik at du kan være trygg på at resultatet blir som ønsket.

Ta kontakt med oss